NU har världen gått för långt

Nu ska det komma "Schulmans Show".

Gör världen allt för att plåga mig?

Allas våran Egoina

http://egoinas.se/2009/october/kommer-aldrig-att-komma-forsent-igen.html#comment

Vaccinera sig

Ska någon vaccinera sig?



Stoppa misshandeln av choklad.

Jag.
LillaLaura.
Jag har bestämt mig för att ta ställning.
Vi måste stoppa misshandeln av Marabou choklad!



Bort med dessa hemskheter från marknaden.
Hur kan man göra detta mot något så underbart som choklad?

Världens bästa nyhetsprogram:

<object width="336" height="295"><param name="movie" value="http://sv.netlog.com/go/widget/videoID=sv-410123"></param><param name="wmode" value="window"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://sv.netlog.com/go/widget/videoID=sv-410123" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" wmode="window" width="336" height="295"></embed></object>


Tryck på länken för blogg.se verkar ha något konstigt för sig.


LillaLaura är kaxig

Har man inte läst min blogg så har man inte förstått meningen med livet.
(Mamma var den första som sa så... Nu använder jag den meningen rätt så ofta.)


Bilddagboken

Finns det någon hemsida som är mer fjortis än Bilddagboken?
(Mamma, det är en sida där man lägger upp bilder)
Och sen så skriver man t.ex. "Åhh.... Mitt liv är så jobbigt."
Eller: "Jag ääääällllsssskkkaaaaarrrr dig Söwtisch! Raaawr...."
Vad går det ut på igentligen?

Alex schulman

Han är den mest irreterande, patetiske, korkade, dum i huvudigaste, konstigaste, knäppaste, okänsligaste knölen på denna jord.
Som många känner till så var han med på Nobelfesten 2007.
Och nu har han mage att KLAGA! Åh vad arg jag blir...
Han skriver något för aftonbladet. Och får det publicerat.
Jag hatar honom mer och mer för varje dag.
Kan han aldrig uppföra sig?
Han fick vara med på en nobelfest för böveln!
Bjud aldrig honom och hans bävertänder på en noblefest igen tack.
Jag går istället.




Barn

Småbarn i tvåan och trean är läbbiga.
Allvarligt.
Idag så fråga dom mig ifall jag var punkare. Och då försökte jag förklara vad en punkare var, men då kommer två åttor och börja störa. Så här gick det till:Småbarn 1:"Är du punkare?"
Jag"Nej... En punkare är någon med hår som står rakt upp och har det i en massa olika färger och...." Då kommer Hjalmar och Adrian (Tror jagXD) dit och flaxar med armarna. Hjalmar och Adrian."Deras hårt är så här stort! Och deras skor ännu större..."
Det sluta iallafall med att jag gömde mig bakom ett skåp för att komma undan.
 





Nu kommer jag att drömma mardrömmar.

Dagens Lindström


Om filmer var verkliga


Wannabe Kissie

Vad begär ni? Vad ska an göra för att få NÅGRA läsare? Ska jag blondera håret och sedan skaffa en decimeters utväxt? (Men då måste jag färga utväxten mörkbrun så att den syns) Operera brösten? Förstora läpparna? Vad begär ni? Jag kan börja lotta ut en massa biljetter! Bara ni läser min blogg!

Ang huvudvärk.

Ni som inte förstog det... (Mamma gjorde det iallafall) Så syftade jag på Alexander Rybak.

Jag behöver en blogg design

Jag behöver en ny bloggdesign har jag kommit på... Någon snäll person som kan hjälpa mig? Snääääälla.... Jag bjuder på karameller...*Ler sött*

Huvudvärk

Varför får man huvudvärk? Det känns som om det sitter en norsk i mitt huvud och sjunger... *Ryser*

Mamma

Något som jag har inte berättat är att min mamma fyllde år igår, men då låg jag hemma hos pappa och var sjuk. Ledsen mamma! Känns bra att jag iallafall har en bloggläsare...

Min perfekta värld

Är det någon som vill veta hur en perfekt värld skulle se ut om jag fick bestämma? en HARRY POTTER-Värld! Och det ska öppnas en sådan i Florida.*Dansar fågeldansen* Vem älskar inte Harry Potter?

Impulstankar

Ibland så kan man få (Eller rätt så ofta) impulstankar. Jag får det till exempel när jag ska göra soppa till mig eller något och tappar sleven, då brukar jag tänka."Nä nu bryter jag sönder jäkelskapet". Eller när jag slår i handen, eller råkar skära mig i fingret när jag gör mat. Då kan jag tänka: "Aaaaaaj... Nu tänker jag hugga av mig handen." Är det verkligen så smarta lösningar? Tur att man inte alltid lyssnar på sina impulser.

Osbourne

Jag har just sett klart The Osbourn´s show. Vilken fantastiskt röst Kelly Osbourn har, helt otrolig. Men nu har jag börjat fundera på en sak. Varför har Ozzy alltid solglasögon på sig? Jag har några teorier: 1. Han är blind men har en inbyggd radar så han går inte in i något. 2. Hans ögon har slutat tåla ljus. 3. Han är vampyr så hans ögon är röda. 4.Han råkar ha en kris i livet och vill se cool ut och då väljer han ett par Harry Potter-glasögon med mörkt glas. Vad tror ni?

Aj

Jag har ont i min käke, och jag har inte någon aning om varför. Kan man sätta Zoon-salva inuti munnen? Hmm.... Värt att testa faktist.

Egoina

Det finns en blogg som jag vill tipsa om: Egoinas.se. Egoina är en jätterolig tjej från nedre landet, jag läser hennes blogg varje dag.

Nils

Nils är min IDOL. Den ända med talang. Han förtjänar bättre än ett fjortisprogram. Nils igen:

Robert Pattinson Hysterin

Jag förstår inte riktigt den där hysterin kring Robert Pattinson. Okej, killen har spelar vampyr i en dålig vampyrfilm baserad på en dålig vampyrbok. So what? Det är som att någon skulle jaga Bert Karlsson bara för att han är rik. Som vissa känner till så har ju Robert Pattinson spelat in några låtar som enligt min mening suger. Men tydligen är dom jättebra enligt mina vänner.

Dumma mamma

Jag fick just reda på att mamma läser min blogg? Vad roligt! (Obs. Ironi) Nu kan jag inte skriva elaka saker om henne, och jag får säkert inte svära. Kan man inte få ha lite privatliv? Min blogg är min blogg och den är privat, mamma får inte läsa den.

Skit också...

Jag kom precis på en sak... Jag har ett kemiprov idag. Och just nu ligger jag hemma i sängen och är sjuk. Detta kan bara beskrivas med två ord: Skit också.

Updatering från sängen

Host, host, host, host.... Kallt i rummet, rummet stökigt, jag har en kopp te i handen. Ungefär så mycket vettigt har jag att säga idag.

Alex Schulman

Mansgris Visst, han kan vara rolig när han skriver i sin blogg. Men när han klagar över att han var med i Singing Bee så får han väl för fan skylla sig själv? Var det någon som tvinga honom att vara med där? Nej. Men han måste ändå skriva av sig och säga hur mycket han skäms. Du är ingen c-kändis Alex. Du är en j-kändis.

RSS 2.0